Meerdaagse therapie

psycholoog-maastricht-maureen

Meerdaagse therapie

Alle soorten therapieën zijn ook mogelijk in een meerdaagse therapie. Men krijgt dan 7 uur per dag intensieve therapie.

De cliënten verblijven dan halfpension een aantal dagen bij de praktijk in een eigen slaapkamer met douche en toilet. Hierdoor worden zij uit hun dagelijkse beslommeringen gehaald en kunnen met een frisse start verder.

Soms zie je het niet meer zitten, ben je moe, weet je het allemaal niet meer. Je hebt misschien het gevoel dat een uur therapie niet genoeg is. Je kunt dan behoefte hebben aan meer mogelijkheden om te ontdekken wie je bent, waar je in het leven staat en hoe je verder wilt.

Meerdaagse therapie

Intensieve begeleiding

Ik bied je de mogelijkheid om een twee- of meerdaagse therapie te boeken. In deze twee dagen krijg je vijf tot zeven uur per dag intensieve begeleiding. Daarbij worden alle technieken/therapieën gebruikt die ik in huis heeft. Het belangrijkste is dat je uit je systeem wordt gehaald. Het klinkt heftig maar het is een feestje om eindelijk te durven voelen en toe te geven wat je wilt.

Hiermee wordt je een kans geboden om op een ongedwongen, hoog kwalitatieve en hedendaagse manier tegen het leven aan te kijken, waardoor je nieuwe wegen vindt om te bewandelen.

Deze therapie kan individueel of met je partner/gezin geboekt worden.

Wil jij ook verandering? Maak een afspraak. Ik help je graag verder!

Maureen

Neem contact op


psycholoog-maastricht-maureen
Ervaringen van cliënten
Een zachtaardige therapeute met veel kennis in huis. Ze ondersteunt je tijdens de behandeling met veel liefde en kracht ...
Psycholoog Maastricht Psycholoog Maastricht
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvnt logo-rbcz
Psycholoog Maastricht Psycholoog Maastricht
Holegracht 2F
6247 BA Gronsveld
Top