Relatietherapie Maastricht

john-psycholoog-maastricht

Relatietherapie regio Maastricht

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Maastricht?

Hoi, hier John.

Als gekwalificeerd therapeut en psycholoog, lid van het NIP, help ik koppels die vastzitten in een pijnlijk en negatief patroon. Koppels die zijn vervallen in conflicten en elkaar verwijten maken, die zich eenzaam, onbegrepen, niet gezien voelen in de relatie, die elkaar niet meer goed weten te vinden.

Graag geef ik jullie psychologische en praktische handvatten om niet verder uit elkaar te groeien en om de weg naar elkaar weer terug te kunnen vinden.

Niet onbelangrijk om te benoemen, is dat ik als relatietherapeut altijd onpartijdig probeer te blijven. Je veilig en gehoord voelen is in therapie belangrijk. Om te mogen en durven zeggen wat je denkt en voelt, waar je innerlijk of met elkaar mee stoeit.

Wat ik doe, is jullie helpen om op een andere manier naar elkaar en naar jullie relatie te (leren) kijken. Aan beide verhalen wordt evenveel aandacht geschonken. Stappen uit het niet helpende ‘jij versus ik verhaal’, is waar ik mij voor inspan. Daarom is mijn werkwijze dat ik eerst met ieder apart in een eerste sessie kennis maak en de persoonlijke hulpvraag hoor. In een derde sessie gaan we dan gedrieën verder met werken aan jullie relatie.

Iedere relatie is uniek. Uit het scala aan therapievormen waarin ik geschoold ben en ervaring mee heb, worden inzichten en interventies gekozen waar jullie als koppel het meest aan zullen hebben. Voor relatietherapie maak ik vooral gebruik van de integratieve therapie voor koppels, de EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy), de Solution Focused Therapy oftewel Oplossingsgerichte Therapie, psychologische inzichten en interventies uit de wereld van Mindfulness (MBSR/MBCT).

Mocht blijken dat jullie relatie niet in een wenselijk patroon kan veranderen dan kan ik jullie begeleiden in het afronden van de relatie.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

John

Neem contact op
Veelgestelde vragen

Wat is belangrijk in een goede relatie?
Of je nu lang of kort bij elkaar bent. Praten, luisteren en moeite doen voor elkaar blijft belangrijk.
Relatietherapie regio Maastricht >>

Waar zit je praktijk?
Mijn praktijk zit in Maastricht. Hier ontvang ik koppels voor relatietherapie uit de regio Maastricht en Zuid-Limburg.


Aangesloten bij:
logo-rbcz-nfg logo-nip-nvpa logo-act-emdr-vmbn
Therapie Maastricht - Astrid
Pandectendonk 18
6218HB Maastricht
Psycholoog Maastricht - John
Pandectendonk 18
6218HB Maastricht
Ook aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Top