Relatietherapie Maastricht

relatietherapie-maastricht-maureen

Relatietherapie regio Maastricht

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Maastricht?

Ik ben Maureen Feldmann. Als gekwalificeerd psycholoog en relatietherapeut ben ik aangesloten bij de BvK en de RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Soms ben je al zo lang bij elkaar dat het je niet meer opvalt hoe je met elkaar omgaat. Je voelt je wel eens ontevreden of moe.

Je denkt ach… we hebben het druk, het gaat vanzelf over, het komt allemaal wel goed, straks. Maar dan is het straks, en dan nog voel je je alleen, onbegrepen. Zonder dat je de vinger er precies op kan leggen. Is dat niet jammer?

In relatietherapie behandel ik tijdens de gezamenlijke sessies ieder individueel ​omdat ik ervan uit ga dat als men weet wie men is, wat men van een relatie verwacht, men dat duidelijk kan aangeven. Daarna onderzoeken we hoe we de relatie dusdanig vorm kunnen geven dat beide partners gelukkig kunnen zijn.

Leer praten en luisteren naar elkaar

Als je leert om te blijven praten en vooral te luisteren naar elkaar, breng je weer energie in je relatie. Dan krijgt de sleur geen kans.

Of je nu lang of kort bij elkaar bent. Praten, luisteren en moeite doen voor elkaar blijft belangrijk. Bij elkaar nagaan of jullie nog dezelfde doelen nastreven. Dat je van elkaar weet wat je van een relatie verwacht.

Het is net als elke dag schone kleren aantrekken. Dat is vanzelfsprekend. Maar je moet dan wel de was gedaan hebben. Dat is in een relatie hetzelfde. Je moet er samen aan willen werken.


Relatietherapie

Soorten relatieproblemen

Ik ontvang mensen met allerlei soorten relatieproblemen, zoals:

✓ Affaires en overspel
✓ Bindingsangst en verlatingsangst
✓ Communicatieproblemen

✓ Emotionele ontrouw
✓ Familieproblemen
✓ Intimiteitsproblemen

✓ Jaloezie en onzekerheid
✓ Midlife crisis
✓ Ruzies en conflicten
✓ Scheiden of blijven

Ik heb al veel partners met relatieproblemen verder kunnen helpen. Ik help ook jullie graag verder.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Maureen

Neem contact opTip

Tip om samen met je partner te doen

Het leven van alledag is druk. Kinderen, werk, sport en zo meer. Het samen iets gezelligs doen schiet er dan vaak bij in. Wanneer zijn jullie nog samen uit eten geweest? Naar de bioscoop? Of gewoon samen een flinke wandeling gemaakt?

Schrijf eens op welk uitje jij graag samen wilt doen. Stop alle plannen in een pot. Elke twee weken pak je om de beurt een briefje uit de pot. Diegene die het briefje trekt regelt oppas, reserveringen en alles wat er voor dát uitje nodig is. Je zult zien hoeveel energie jullie krijgen van het éven samen zijn!
Meer over:

Meerdaagse therapie

Meerdaagse (relatie)therapie

Je hebt misschien het gevoel dat een uur therapie niet genoeg is. Ik bied je de mogelijkheid om een twee- of meerdaagse therapie te boeken. Deze therapie kan individueel of met je partner/gezin geboekt worden.

Meerdaagse therapie >>
Veelgestelde vragen

Wat is belangrijk in een goede relatie?
Of je nu lang of kort bij elkaar bent. Praten, luisteren en moeite doen voor elkaar blijft belangrijk.
Relatietherapie regio Maastricht >>

Waar zit je praktijk?
Mijn praktijk zit in Gronsveld. Hier ontvang ik koppels voor relatietherapie uit de regio Maastricht en Zuid-Limburg.

Kunnen we ook een relatietherapie-weekend doen?
Ja, misschien heb je het gevoel dat een uur (relatie)therapie niet genoeg is. Ik bied je de mogelijkheid om een twee- of meerdaagse therapie te boeken. Deze therapie kan individueel of met je partner/gezin geboekt worden.
Meer over relatietherapie bij Maureen >>

psycholoog-maastricht-maureen
Ervaringen van cliënten
Een zachtaardige therapeute met veel kennis in huis. Ze ondersteunt je tijdens de behandeling met veel liefde en kracht ...
Psycholoog Maastricht Psycholoog Maastricht
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvnt logo-rbcz
Psycholoog Maastricht Psycholoog Maastricht
Holegracht 2F
6247 BA Gronsveld
Top